TRABZON / VAKFIKEBİR - Cumhuriyet İlkokulu

Hasan ALGAN - Müdür Yardımcısı

1982 yılında Vakfıkebir Ballı köyünde doğdu.İlköğrenimini Vakfıkebir Ballı ilkokulunda ve Araklı Bereketli İlkokulunda tamamladı.Orta ve lise öğrenimini 1999 yılında Akçaabat İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.2001 Yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (Yeni Giresun Üniversitesi) Giresun Eğitim fakültesi Sınıf öğretmenliğini kazandı.2005 Yılında buradan mezun olup Trabzon ili Araklı ilçesi Kayaiçi İlkokulunda göreve başladı.2006 yılında askerlik hizmetinin ilk kısmını Manisa merkez doğukışlada kalan kısmını Yedek subay öğretmen olarak Ağrı Doğubeyazıt Yukarı tavla köyü İlkokulunda tamamladı.2010 yılında Vakfıkebir Ballı İlkokuluna atandı.Bu okulda bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra 2014 yılında Müdür yardımcısı olarak tayin edildi.2018 yılında bu okulun taşıma kapsamına alınmasıyla Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokuluna  müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.3 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Cumhuriyet İlkokulu Müdür yardımcılığına atanarak okulumuzdaki görevine başladı.Halen bu görevini sürdürmektedir.Kendisi evli ve Umut Talha ve Aybüke adında iki çocuğu bulunmaktadır.Halen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tarih bölümü öğrencisidir.